06 1 580 5858

Zárcsere, zárbetét csere

Zárcsere szolgáltatásunkat céges és lakossági ügyfeleinknek egyaránt kínáljuk. Abban az esetben, ha zárcserére, vagy zárbetét cserére kerülne sor, hívja ügyfélszolgálatunk és a lehető leghamarabb a rendelkezésére áll szakemberünk.

Speciális zárak cseréjét és különleges kulcsok készítését, sokszorosítását is vállaljuk.

A legtöbb munkát a helyszínen azonnal el tudjuk végezni, de ha ez nem lehetséges, akkor rövid határidővel vállaljuk a zárcserét Önnel egyeztetve.

Zárcsere, zárbetét csere esetén fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra és az ajtó épségére. Magasan képzett szakembereink rongálásmentes, tiszta munkát végeznek.

phone-icon06-1-580-5858

Tartsa a telefonszámunkat olyan helyen ahol akkor is megtalálja, ha kizárta, vagy bezárta magát. Írja be a számunkat a mobiltelefonjába!

Lakatnyitás, ajtónyitás, zárnyitás, legális széfnyitás biztonsággal, gyorsasággal, szakszerűen tőlünk!

zarbetet

Betörés utáni ajtózár helyreállítás

Betörés esetén nem csak zárat kell cserélni, de a roncsolt ajtót is helyre kell állítani. Az ajtót esztétikussá, zárhatóvá és biztonságossá kell tenni. Hívja szakemberünk és bízza profikra az ajtózárral kapcsolatos munkákat!

Áraink

Áraink versenyképesek, gondolva az Ön pénztárcájára a legkedvezőbb árat próbáljuk nyújtani. Folyamatosan figyeljük a piaci árakat és igyekszünk  a konkurenciáink árainál olcsóbban kínálni szolgáltatásainkat.

A helyszíni felmérés után árajánlatot adunk a zárcseréről és a járulékos költségekről (pl. kulcsmásolás, beépítési kellékanyagok)

Hívjon és azonnal indulunk!

phone-icon06-1-580-5858